2011. szeptember 1., csütörtök

Önkéntes RoadShow a Belvárosi Szüreten

Mindenkit szeretettel várunk az Önkéntes Központ Alapítvány, a Zala Megyei Önkéntes Centrum és az Önkéntesség Európai Éve 2011 Információs Pont Önkéntes Roadshow-jára 2011. szeptember 2-án és 3-án a Belvárosi Szüret keretében!

A 2011 Önkéntesség Európai Éve országos programsorozatába illeszkedő akciónk célja az önkéntesség széleskörű népszerűsítése és megismertetése. Több interaktív játékkal, hasznos információkkal, önkéntesekkel és önkéntes lehetőségekkel leszünk jelen. Számos kreatív programmal várjuk a látogatókat, játékos formában ismerkedhetnek az önkéntességgel (pl. totó, activity). Saját készítésű képeslappal, rövid videókkal üzenhetnek másoknak, készíthetnek jelvényeket, illetve mini-kiállítás keretében megtekinthetik, miként önkénteskednek mások Magyarországon. A vállalkozó szelleműek önkéntesként is kipróbálhatják magukat, segítségükkel babákat és illatpárnákat készítünk a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ–Zalaegerszegi Gyermekotthon számára.

A pénteken 13 órától 19 óráig és szombaton 9-től 18-ig nyitva tartó standunk vendége lesz Csernus Éva, az országos programokat koordináló Önkéntes Központ Alapítvány munkatársa is, aki a helyiekkel együtt, avatott szakértőként szívesen nyújt tájékoztatást és szélesebb kitekintést a magyarországi önkéntesség pillanatnyi helyzetével kapcsolatban.


forrás: Önkéntes Központ Alapítvány

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls